“Krista is bijna twee jaar mijn secretaresse/assistente geweest bij Reaal. Krista heeft mij goed ondersteund, is in staat om de agenda pro-actief te beheren en weet zich goed in te leven in mijn prioriteiten. Dus afschermen als het nodig is en flexibiliteit waar dat moet. Haar sterke punten zijn: klantgerichtheid en representativiteit”.

Michiel Vermeulen
Michiel VermeulenMarketing Manager interim bij VvAA

“Krista is degelijk, betrouwbaar en accuraat. Voelt goed aan wat je nodig hebt/wenst. Is snel in staat elk administratief ‘probleem’ om te zetten in praktische uitvoerbaarheid en doet dit dan ook! Is sterk in meedenken, zoekt de samenwerking maar neemt waar nodig het initiatief.
Ik beveel haar dan ook van harte aan!”

Desirée Virdis
Desirée VirdisStaffuntionaris OK organisatie bij NWZ

“Ik heb een aantal jaren mogen samenwerken met Krista waarbij zij mij vanuit haar management assistent rol prima ondersteunde. Ik ken haar als een gedreven, vrolijke, stressbestendige duizendpoot die alle ballen in de lucht weet te houden.”

Jack Tuijp
Jack TuijpManager IT bij Vivat

“Krista heb ik bij een Doe Het Niet Zelf bijeenkomst in Alkmaar leren kennen. En… heeft al onmiddellijk laten zien dat ze een zowel ondernemende als dienstverlenende instelling heeft. Ik zal haar graag inschakelen bij allerlei projecten”

Nico Schoen
Nico SchoenEigenaar Bureau Denkwerken/Voorzitter stichting Doe Het Niet Zelf

“Krista valt op door haar professionele en prettige werkwijze. Ze is heel doortastend, oplossingsgericht en pro-actief. Krista heeft mij geholpen met het op orde krijgen van mijn onoverzichtelijke en volstromende mailbox en het bijhouden ervan. Het geeft mij rust te weten dat Krista het onder controle heeft en mij op de hoogte brengt wanneer dat nodig is. Daardoor heb ik meer zinvolle tijd om te besteden aan mijn projecten en rust in mijn hoofd. Dat is van onschatbare waarde. Het moment dat ik alles even kan loslaten omdat ik weet dat Krista er bovenop zit, dan kan ik schitteren in de zaken waar ik goed in ben en waar ik gelukkig van word!”

Iris Goedhart
Iris GoedhartEigenaar Denkwerken en co-founder Het Nieuwe Warenhuis

Krista heeft een lange tijd voor HSP & WERK gewerkt als virtual professional. Dat heeft ze vol overgave, professioneel en met 100% inzet gedaan. Ze is goed in het vinden van aansluiting op haar klant en stelt zich altijd dienstbaar en meedenkend op. Ze is te omschrijven als betrouwbaar, secuur, inlevend en steady. Iemand waar je van op aan kan!

Esther Kaastra
Esther KaastraEigenaar HSP & WERK

Krista heeft mij enorm veel werk uit handen genomen in de tijd dat ze mij hielp mijn bedrijf verder uitbouwen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik er steeds beter in werd dingen los te laten, terwijl dat van nature niet bepaald mij sterke punt is. Dat zegt iets over de mate waarin je met een goed gevoel dingen aan haar kunt overlaten, zowel administratief, organisatorisch als serviceverlenend. Ze was een fijn visitekaartje voor mijn bedrijf. Superfijn met haar gewerkt. ☼☼

Astrid Davidszon
Astrid DavidszonEigenaar Zon in je Leven