✓zelfstandig ✓pro-actief ✓integer ✓kwaliteitsgericht ✓plannen en organiseren ✓nauwkeurig ✓coaching ✓voortgangscontrole

Word jij ook zo blij van structuur?

OVER MIJ

Tijdens mijn werkende leven – nu ruim 25 jaar – heb ik ervaring opgedaan in ondersteunende functies in loondienst als (online) Management Assistent en directiesecretaresse waarbij ik verschillende managers heb geassisteerd en ondersteund.

Als Virtual Professional | Implementatie Manager pluk ik de vruchten van de werkervaring die ik sinds 2009 heb opgedaan door als management assistent te mogen werken volgens Het Nieuwe Werken, wat in de lijn ligt met het werken als Virtual Professional | Implementatie Manager nl., het online en papierloos ondersteunen van mijn leidinggevende. 

Halverwege 2015 ging er een nieuwe deur voor mij open: ik kreeg de kans om me verder te ontwikkelen en dat te gaan doen wat écht bij mij past nl. aan de slag als zelfstandig professional. Ik ben een opleiding gaan volgen als Professioneel coach om een goede sparringpartner te zijn. En vervolgens de training “Binnen 10 weken een lopend VA bedrijf” om een goed bedrijf neer te zetten en te bieden wat toegevoegde waarde is voor jou als ondernemer en manager.

Ik word blij en krijg energie van de zelfstandigheid, vrijheid, content- en beeldcreatie, strategisch meedenken. Plannen, organiseren en implementeren. Ook blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijf ik werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat vind ik erg belangrijk in mijn vak en in mijn leven als Virtual Professional | Implemenatie Manager

Dus ben je op zoek naar een goede sparringspartner die strategisch met je meedenkt op het gebied van jouw (online) zichtbaarheid en het bedachte plan implementeert of heb je hulp nodig bij project- en evenmanagement? Let me know!

Meer bedrijfsgroei? Vragen?
1462908218_email_mail_envelope_correspondence_campaign